Gulvflistjenester Østfold

Hvis du ser etter en rimelig og profesjonell flisleggingstjeneste i Østfold, så er du på rett sted!

Fliser kommer med et stort utvalg av former, farger og størrelser, men viktigst av alt har de mange fordeler. Enten du er ute etter en stor ombygging eller bare et lite hjemprosjekt, vil våre flisinstallasjonstjenester gi hjemmet ditt alle disse fordelene.

Hva om du ikke er sikker på at fliser passer for prosjektet ditt?

Så fortsett å lese og du vil finne gode råd!

Grunner til å velge fliser for ditt hus i Østfold

Blant de mange grunnene til at fliser er et primærvalg for oppussingsprosjekter i hjemmet, ønsker vi å liste opp følgende:

Fliser er rimelige

Sammenlignet med andre typer gulv og solide overflater, gir fliser en god verdi til en rimelig pris. Sammenlignet med kostnadene for tregulv per kvadratfot, er flisinstallasjon billig og krever mindre vedlikehold.

Fliser er motstandsdyktige

Endringer i temperatur, fuktighet eller vann vil ikke påvirke holdbarheten til ditt nye fantastiske flisarbeid. Siden den er fullstendig vanntett, er en keramisk flis det perfekte valget for hovedbadet ditt, kjøkkenbakplaten eller en hel kjøkkenoppussing.

Stort utvalg

Fliser er tilgjengelige i et bredt spekter av størrelser, farger og former.

Marmor, glass, keramikk eller steinfliser er svært vanlig. Variasjonen gjør det mulig å lage et fantastisk arbeid og tilfredsstille din personlige smak og preferanser.

Eksempler på kunstfliser er vanlige i kjøkkenrygger og bad.

Montering av fliser er enkelt

Den enkle flisinstallasjonen tillater et bredt spekter av bruksområder. Fliser kan legges på et gammelt vinylgulv og til og med på et eksisterende flisgulv. Et flisprosjekt kan installeres i stedet for et tregulv uten engang behov for å fjerne limbelegget.

Fliser er enkle å rengjøre

Når installasjonen er fullført, vil det være veldig enkelt å rengjøre flisgulvet ditt.

Fliser har utmerket motstand mot slitasje, etsende midler og varmt vann. Derfor er fliser det perfekte valget for et bad, et kjøkken eller ethvert rom som krever høy hygienestandard. Fliser trenger ikke sliping som andre typer gulv.

Fliser varer i tiår

Den eldste eksisterende flisen er ca 3300 år gammel! Det faktum alene burde være tilstrekkelig som et bevis på et flisprosjekts holdbarhet! Kunstflisentusiaster vil være veldig fornøyde med å vite at prosjektene deres vil vare som arv for de neste generasjonene.

Fliser kan brukes overalt

I motsetning til andre gulvalternativer, kan fliser brukes til et stort utvalg av prosjekter. Svømmebassenger, pizzaovner, utendørsgulv. Uansett hvilken idé du har i tankene dine, vil fliser være et godt valg for hele prosjektet.  Og de passer veldig fint sammen med en ny-malt vegg, eller selv på en nybygd gipsvegg.

Fliser krever lite vedlikehold

Flisgulvene dine trenger aldri forsegling, olje eller etterbehandling. 

Og hvis du bekymrer deg for at fugemassen samler smuss over år, er det et problem som enkelt kan forhindres i designfasen. Større fliser, tynnere fugemasse eller mørkere fugemasse kan løse problemet.

Hvor mye koster det å legge fliser i Østfold?

Hvert flisprosjekt er forskjellig.

Miljø, temperaturområde og størrelsen på installasjonen vil påvirke valg av type flis, størrelse på fugemasse og tid som trengs for å fullføre prosjektet.

Valg av materiale har en direkte innvirkning på den endelige kostnaden for installasjonen; keramiske fliser er rimeligere enn marmor- eller granittfliser, og håndverksglassfliser har også forskjellige priser.

Å installere en vanlig firkantet flis vil koste mindre enn å installere en designer kunstfliser med en uregelmessig form. En innendørs installasjon vil sannsynligvis være raskere enn en utendørs installasjon. Dette er noen av faktorene som vil påvirke den endelige kostnaden for prosjektet.

Men du bør ikke bekymre deg for det!

Hvorfor velge oss for dine fremtidige flislegging prosjekter

Våre flislegging tjenester har en praktisk beliggenhet i Viken, og vil tilfredsstille dine behov og tilfredsstille selv den mest detaljorienterte klienten.

Vårt team av fagfolk vil hjelpe deg fra begynnelsen til slutten av hele prosessen og sørge for at du ikke bare får den beste prisen, men viktigst av alt en utmerket jobb.

Ekspertene våre vil levere en fantastisk jobb garantert av et kvalitetshåndverk, førsteklasses materialvalg og god kundeservice. Hele teamet vårt i østfold-maler firma, fra vår prosjektleder til vårt kvalifiserte personell vil følge instruksjonene dine og levere en god jobb.

Enten du er en kunstflisentusiast eller fortsatt jobber med å installere den første flisen din, vet du at flisinstallasjon ikke er det enkleste av DIY-prosjekter. La våre eksperter ta seg av prosjektet ditt og levere en fantastisk jobb!

Ring nå for et gratis overslag!

Skroll til toppen