En av de beste gulvsliperne i Østfold

Har du lagt merke til at tregulvet ditt har mistet sin første eleganse?

Tung fottrafikk eller andre agenter kan ha slitt ut tregulvet ditt, enda verre, riper kan ha svekket tregulvet ditt; hvis det er ditt tilfelle, vil du være glad for å vite at det ikke er behov for et helt nytt tregulv, for med våre tjenester og konkurransedyktige priser i Viken-området vil vi kunne garantere et vakkert arbeid på dine nåværende gulv.

Hvis du for år siden bestemte deg for å investere i et tregulv, men nå merker du vridning eller slitasje i områder med mye trafikk, kan du være trygg på at vi kan gi deg et kvalitetsarbeid som vil få ditt eksisterende gulv til å se fantastisk ut.

Parkettsliping kan være svaret på alle dine spørsmål om hvordan du restaurerer gulvene dine.

Lær mer om våre gulvsliping tjenester og reparasjonstjenester av tregulv i Viken, og finn hvilken som er den du trenger mest!

Gulvsliping tjenester som vi utfører i Østfold

I tillegg til den regelmessige rengjøringen og vedlikeholdet som trengs på tregulv for at de skal se bra ut, må treoverflater og parketter fra tid til annen slipes og etterbehandles.  Sliping er noe som fliser ikke trenger.

Her er det tre av de vanligste lakkeringsmetodene for hardtre som kommer sammen med parkettsliping.

Støvfri sliping

Støvfri sliping er en prosess som lar tregulvet ditt få tilbake sitt opprinnelige utseende. Bare den mest overfladiske delen av tregulvet ditt vil slipes med en spesiell maskin som vil fange opp 99% av støvet. Du trenger ikke å bekymre deg for å forsegle rommene og beskytte møblene dine, for det blir ikke igjen støv.

Farging og etterbehandling

Tregulv kan endre farge på grunn av soleksponering, vannskader og andre faktorer.

Hvis du ikke har flyttet på teppet på flere år, vil du legge merke til misfarging på platene under det.

Med høykvalitets beis og etterbehandlingsprodukter vil tregulvet ditt få tilbake sin opprinnelige farge eller, om du foretrekker det, en ny fargetone. Flere alternativer er tilgjengelige når det kommer til fargenyanser, fra den klassiske eikenyansen til en mer eksotisk rødlig touch eller mørkebrun tone.

Belegg

Belegg er den siste fasen av prosessen, men er også et godt alternativ hvis tregulvet ditt ikke er for skadet. Hele malingsfasen tar bare noen få timers arbeid, og tregulvet ditt vil se nytt ut igjen med tre lag olje, sealer og polyuretan.

Etterbehandling av tregulv

Tregulvet ditt kan kreve en fullstendig make-over eller kanskje bare litt beising, etterbehandling og belegg. Uansett er et team av våre gulvreparasjonseksperter tilgjengelige for å utarbeide gratis estimater for ditt gulvprosjekt.

Hvis du la merke til noen skader på brettene på badet ditt, er det svært sannsynlig at det er behov for litt etterbehandling og belegg for å forhindre at vann trenger inn ytterligere.

Hvis skaden er forårsaket av flytting av tunge møbler på soverommet, vil du sannsynligvis ha et lett belegg.

I de verste tilfellene av skader må vi bytte ut noen av treplatene for å bevare kvaliteten på hele prosjektet.

Reparasjon av tregulv i Østfold

Vår gulvsliping tjenester for tregulv i Viken inkluderer:

 • Montering av nye gulv
 • Lakkering av tregulv
 • Fjerning av fliser
 • Montering av parkett
 • Reparasjoner av tregulv
 • Støvfri gulvsliping
 • Ferdigbehandlet gulv
 • Site ferdig Gulv
 • Konstruerte/imiterte tregulv
 • Lakkering av hardtretrapper
 • Vannskadereparasjoner

Våre kunder er:

 • Forretnings eiere
 • Huseiere
 • Kommersielle andelseiere
 • 100% fornøyd

Hvis du velger et tregulv til ditt eget hjem, har du gjort en god investering!

Tregulv forsterker skjønnheten i rommet der de er installert, og det er bevist at et kvalitets tregulv øker markedsverdien til huset ditt.

Tre er et levende materiale og som sådan må det tas vare på.

Riktig vedlikehold og riktig rengjøringspraksis vil gjøre at tregulvene dine varer i flere tiår. Gangtrafikk kan ha tatt en toll på tregulvet ditt, det er derfor du kan trenge østfold maler service som oss for å vurdere skaden og fortsette med riktig behandling.

Enten det er et nytt gulv, en beispåføring, en enkel gulvreparasjon eller en mer kompleks jobb i soverom eller et hvilket som helst annet rom, kan vi installere, reparere, pusse opp, skape et nytt rom og tilby alle tregulvtjenester ditt hjerte ønsker.

Vår erfaring, vår kundeservice, vårt vennlige team og vår kvalitetsjobb vil garantere å bevare skjønnheten til tregulvene dine i alle rom.

Kontakt oss i dag for å få et gratis overslag!

Skroll til toppen