Om oss

Vi ønsker å gjøre mer enn å bare male hjemmet eller bedriften. Det er vårt mål å yte et servicenivå som går utover normen i vår bransje. Kundene våre kommer stadig tilbake til oss av en grunn – vi lever opp til løftene våre og behandler kundene våre slik vi ønsker å bli behandlet.

Det du trenger å vite om oss er at vi bryr oss om kundene våre og omdømmet vårt. Vi har bygget vårt klientell ved å tilby eksepsjonell service i flere år, og vi har nå utvidet tjenestene våre utover Viken, spesielt Fredrikstad, Sarpsborg, Mysen, Askin, og Ski på grunn av kvaliteten og integriteten vi tilbyr.

Woman worker standing on scaffolding and restore old building facade

Disse attributtene inkluderer:

01

Troverdighet:

Vi er bundet, lisensiert og forsikret med pålitelige ansatte.

02

Konsistens:

Våre strategiske prosesser gjør at vi konsekvent kan levere kvalitetsutførelse med hvert prosjekt vi fullfører.

03

Forpliktelse:

Vi garanterer kundens tilfredshet – vår mannskapsformann vil sørge for at du er fornøyd før vi vurderer en jobb som fullført.

04

Verdi:

Prisene våre er konkurransedyktige og med våre utvidede garantier kan du være sikker på at du får mest mulig ut av investeringen.

Bli kjent med Malerservice I Østfold

Enten du trenger ny maling på kjøkkenet eller eier et lager som trenger utvendig maling, er vi din pålitelige kilde for kvalitetsutførelse. Bli kjent med oss ​​ved å ringe for å få et overslag neste gang du planlegger et nytt malerprosjekt.

Skroll til toppen